Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen bij of afname van diensten van . Het plaatsen van een bestelling houdt in dat u akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden.

Totstandkoming van de overeenkomst


Na het plaatsen van een bestelling in de webshop, ontvangt u per e-mail een bevestiging van uw bestelling. Op dat moment is de overeenkomst bindend. Indien Johan Van de Putte, na controle van de bestelling en gegevens, reden heeft tot twijfel over de juistheid van de gegevens, dan kan Johan Van de Putte de overeenkomst weigeren. De koper wordt daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogste gesteld.

Prijzen


Alle prijzen zijn vermeld per eenheid, in Euro’s en inclusief 21% BTW. Alle prijzen zijn vaste prijzen, hierover kan niet worden onderhandeld. Speciale aanbiedingen zijn slechts geldig in de aangegeven periode. Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten worden berekend afhankelijk van de aard van de artikelen, het afleveradres en het totaal van uw bestelling. U kunt voorafgaand aan het bevestigen van de bestelling de verzendkosten berekenen in het winkelmandje.

Betaling


De betalingen in de webshop worden afgehandeld door Mollie. Betaling kan geschieden met iDEAL via uw eigen bank, Bancontact/Mister Cash, Visa of Paypal. Indien u een product besteld heeft wat bij nader inzien toch niet leverbaar is, dan storten wij het aankoopbedrag van dit artikel zo spoedig mogelijk terug op uw rekening.

Levering


Zodra de betaling verwerkt is, ontvangt u daarvan een bevestiging per e-mail; op dat moment gaat de levertijd in. Het betreft bij helpendegesprekkengidsen.com Ebooks. De artikelen worden door de klant gedownload. De link verschijnt na betaling op de betaalpagina als ook op de bevestigingsemail.

Retourneren

Voor e-books geldt er geen retourrecht. Bij bevestiging van een e-bookbestelling is de gebruiker er immers toe gehouden zich akkoord te verklaren om de downloadlinks onmiddellijk te ontvangen. Door deze voorwaarde te aanvaarden doet de gebruiker afstand van zijn retourrecht voor e-books.

Aanvullende bepalingen

Alle prijzen en productomschrijvingen zijn onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen.
De afbeelding kan afwijken van het geleverde product.
Kleurafwijkingen bij stoffen kunnen voorkomen, aangezien kleuren op iedere computer iets anders worden weergegeven, dit is geen reden voor ontbinding van de overeenkomst.

GEGEVENS

Helpendegesprekkengidsen.com

Praktijk Van de Putte – Van Ranst (VOF)

Ondernemingsnummer 0795.215.403

Poperingestraat 65, 9000 Gent

RPR Gent